ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Your Cart
Καλέστε μας στα 24610-27355 & 24610-27382 για τιμές προϊόντων και προσφορές!

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ 

 

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα andronikidis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω διαδικτύου της εταιρείας ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, που εδρεύει στο 5ο Χιλιόμετρο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη με στοιχεία επικοινωνίας τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@andronikidis.gr και τηλέφωνα επικοινωνίας 24610-27355 & 24610-27382

 

Η είσοδος και η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.andronikidis.gr προϋποθέτει την αποδοχή των γενικών όρων και όρων χρήσης που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Κάθε συναλλαγή με την εταιρία δια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεπάγεται την πλήρη και καθ' ολοκληρία αποδοχή των όρων αυτών. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

 

1. ΟΡΟΙ 

 

Η εταιρεία ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.andronikidis.gr . Σε περιπτώσεις αλλαγών οποιασδήποτε φύσεως στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται τα προσυμφωνηθέντα για παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή βρίσκονται σε διαδικασία αποστολής. Η " ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ " προτρέπει τους χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.andronikidis.gr να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τυχόν αλλαγές στους όρους που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Τέλος, οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της www.andronikidis.gr αφορούν μόνο αγορές από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τη διαδικασία που περιλαμβάνει την αγορά μέσω αυτής ή/και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας. Οι τιμές ενδέχεται να είναι διαφορετικές από το φυσικό κατάστημα και ουδεμία υποχρέωση έχει η εταιρεία στην εκατέρωθεν παροχή της ίδιας τιμής.

 

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

 

H www.andronikidis.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της www.andronikidis.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.andronikidis.gr, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες, με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας δια λόγους ανωτέρας βίας. Σε περιπτώσεις όπου παρουσιαστεί κάποιο λάθος για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, η " www.andronikidis.gr " δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσει τις όποιες ανακολουθίες ενδέχεται να προκύψουν σε επίπεδο πληροφοριών ενημερώνοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της το συντομότερο δυνατό. 

 

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

 

Η διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αναφέρεται στη δεδομένη στιγμή κατά την οποία ο χρήστης-επισκέπτης βλέπει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Από εκεί και πέρα η διαθεσιμότητα των προϊόντων δύναται να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή πέρα από τον έλεγχο της εταιρίας " www.andronikidis.gr " όπως επί παραδείγματι σε περίπτωση πώλησης μέρους της αναγραφόμενης ποσότητας ή δέσμευση της σε άλλη, διαφορετική παραγγελία.Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης-επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης του υλικού που επιθυμεί επικοινωνόντας τηλεφωνικά ή μεσω email με την εταιρεία. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αλλαγή στην διαθεσιμότητα απέναντι σε πελάτη χρήστη που δεν ενημερώθηκε με τους παραπάνω τρόπους για την διαθεσιμότητα και τον τρόπο παράδοσης του υλικού που ενδιαφέρεται. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.andronikidis.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η " www.andronikidis.gr " ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 

 

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την " www.andronikidis.gr " συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της " www.andronikidis.gr " και προστατεύονται απο τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.andronikidis.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

 

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ 

 

Κάθε χρήστης/επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr με την είσοδο του στην ιστοσελίδα, αποδέχεται αυτόματα ότι δε θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της " www.andronikidis.gr " για αποστολή, δημοσίευση, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) ή/και μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. 

 

Η είσοδος, περιήγηση καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική και ιδιωτική χρήση και για νόμιμους σκοπούς, σε συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Ο χρήστης-επισκέπτης αποδέχεται τους όρους αυτούς και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και ότι δε θα επιχειρήσει να προκαλέσει βλάβη πραγματοποιώντας πράξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr. Τέλος η " www.andronikidis.gr " προτρέπει τους χρήστες να πραγματοποιούν συχνό έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων και να αλλάζουν αν κρίνουν σωστό τους κωδικούς πρόσβασής τους, όπως απαγορεύεται ρητά και η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr από ανηλίκους.

 

Η κυριότητα των πωληθέντων προϊόντων παραμένει στην εταιρεία " www.andronikidis.gr " μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αντιτίμου και των πάσης φύσεως συμβατικών συμπληρωματικών εξόδων και δαπανών που τυχόν βαρύνουν τον πελάτη κατά τη διαδικασία (μεταφορικά έξοδα, φόροι, δασμοί, δικαιώματα εκτελωνισμού). Μετά την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων ο κίνδυνος βλάβης ή καταστροφής και απώλειάς τους μετατίθεται αυτόματα από την εταιρεία " www.andronikidis.gr " στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης/αγοραστής οφείλει να ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα που δημιουργήθηκαν κατά την μεταφορά και να μας ενημερώσει άμεσα. 

 

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

 

Η Τροποποίηση της παραγγελίας είναι δυνατή πριν αυτή ολοκληρωθεί και καταχωρηθεί. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση ο χρήστης/αγοραστής μπορεί να επιλέξει το καλάθι αγορών και από είτε να αλλάξει τις ποσότητες σε συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά πατώντας το πλήκτρο "ανανέωση" είτε να διαγράψει εξ' ολοκλήρου συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά επιλέγοντας το πλήκτρο "διαγραφή". . 

 

7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

 

Η ακύρωση της παραγγελίας αφ' ότου έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις: Α) Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 3 ωρών από την κατοχύρωση της στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.andronikidis.gr τηλεφωνικώς στα 24610-27355 & 24610-27382

  ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@andronikidis.gr Β) Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να ακυρώσει την παραγγελία του μετά το πέρας των 3 ωρών που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που δόθηκαν. Στην περίπτωση που τα είδη της παραγγελίας που ο χρήστης έχει επιλέξει να ακυρώσει, ήταν άμεσα διαθέσιμα και έχουν ήδη δρομολογηθεί για αποστολή η " www.andronikidis.gr " δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας. 

 

8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

 

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος) το προϊόν  που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να το αλλάξει με κάποιο άλλο που θα επιλέξει ή να αιτηθεί την επιστροφή των χρημάτων της παραγγελίας του, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος το κόστος επιστροφής  επιβαρύνει τον πελάτη. Η Εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι εξαρχής ελαττωματικό . Προτού προχωρήσετε με την επιστροφή σας θα πρέπει να αποστείλετε ένα αίτημα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην διεύθυνση www.andronikidis.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή,  είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη αρχική του κατάσταση μαζί με την απόδειξη πώλησης. Ο χρόνος επεξεργασίας του αιτήματος επιστροφής μπορεί να φθάνει μέχρι και τις 5 εργάσιμες ημέρες. 

Καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή, εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και εάν ο πελάτης δεν λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης από το τμήμα επιστροφών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα προβεί  σε επιστροφή χρημάτων, εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί να αλλάξει το προϊόν που αγόρασε με κάποιο άλλο μέχρι και 14 ημέρες μετά την αγορά.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε το κατάστημά μας για το αίτημα επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Εάν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί  με πιστωτική κάρτα, το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Το ποσό που επιστρέφεται είναι το κόστος του προϊόντος και όχι το συνολικό κόστος της παραγγελίας, η οποία ενδέχεται να περιέχει και έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής.

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την προστασία του Καταναλωτή όπως αυτός σήμερα ισχύει.

 

 

9. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ 

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Ελληνικό, Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση όπως και διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει το κόστος και τον τρόπο αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας σε περίπτωση που αυτή ξεπερνά το βάρος ή τις ογκομετρικές διαστάσεις που έχει ορίσει κάθε ταχυμεταφορική ή μεταφορική εταιρεία κατόπιν πρότερης ενημέρωσης του πελάτη. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.


Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Κοζάνης. 


Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@andronikidis.gr

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί Cookies για την λειτουργία του. Πατώντας αποδοχή, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους χρήσης.